Ledenpanel

We hebben vanaf maart 2016 een ledenpanel dat bestaat uit 24 leden. Nieuwe aanmeldingen hiervoor zijn altijd welkom. De bedoeling van dit panel is dat wij hen kunnen contacten gedurende het jaar met een aantal vragen. Doordat wij snel een antwoord van dit panel kunnen krijgen kunnen wij deze reacties meenemen in onze overleggen met de verhuurder en de gemeente. Het is voor ons belangrijk om uw mening te weten omdat wij u vertegenwoordigen!

Wilt u ook meedoen aan dit ledenpanel? Geef u dan op bij ons. U geeft uw naam en email door en wij plaatsen u op onze ledenpanellijst. U kunt een aantal maal per jaar vragen van ons verwachten.

Wij bedanken hierbij iedereen die zich al heeft opgegeven voor ons panel. Door uw mening kunnen wij de juiste richting aangeven in het overleg met de verhuurder en met de gemeente!